Reîncărcare toner laser

Solutia de incarcare a cartuselor de toner a parut initial, la aparitie, o solutie de compromis in care clientul salveaza niste bani in detrimentul calitatii. Pe de o parte, este asa, dar pana la un punct ea poate fi aplicata desi nu o propunem ca si prima solutie de economisire a banilor alocati biroului Dumneavoastra.

Oferim solutia reincarcare cartuse doar pentru aparatele Konica Minolta iar consumabilele folosite sunt de cea mai buna calitate agreate si de distribuitor. Nu toate echipamentele permit aceasta solutie si cele care permit, nu functioneaza la infinit, asa ca fiecare cartus trebuie analizat iar apoi hotaram impreuna daca avantajele sunt mai mari decat dezavantajele.

Recomandam aceasta solutie pentru aparatele care functioneaza in mediu office si la clienti nu foarte pretentiosi, unde micile pierderi din domeniul calitatii nu afecteaza deranjant calitatea printului.

Solutia inchiriere copiator este mai indicata, noi preluam costurile cu consumabilele iar Dumneavoastra platiti pretul pe print care constituie punctul de plecare in cazul in care doriti sa faceti un pret catre clientul final sau un cost predictibil pentru necesarul de documente intern. Haideti sa alegem aceasta solutie si sa gasim pretul cel mai bun de print pentru o calitate maxima.