Întreţinere copiatoare

Oferim clientilor nostri solutii rapide pentru intretinerea si depanarea copiatoarelor si a multifunctionalelor.

Copiatoarele si multifunctionalele care se afla in contracte de asistenta tehnica si beneficiaza de intretinere preventive, statistic s-a demonstrat, ca au o durata de viata mai mare cu o calitate a imprimarii mult mai buna decat a celor care nu beneficiaza de acest serviciu si costuri cu piesele de schimb mult mai mici. Pentru ca serviciile sa fie mai atractive si venind in intampinarea clientilor nostri cu propuneri atractive oferim posibilitatea prelungirii garantiei pe durata serviciilor contractate.

Intretinerea aparatelor si inlocuirea consumabilelor la timpul potrivit fac ca aparatele clientilor nostri sa functioneze la parametrii optimi pe intreaga durata de exploatare.

Haide sa alegem solutia potrivita pentru intretinerea aparatelor impreuna pentru ca ambele parti sa aiba certitudinea unei colaborari fructuoase.

Solutia pe care o propunem prioritar, inchiriere copiator, imbina atat achizitia aparatului cat si a serviciului, fara ca clientii nostri sa fie nevoiti sa plateasca aparatele, intr-un tot unitar unde rezultatul final este obtinerea de catre client a unui print perfect la un pret minim astfel incat ambele parti sa fie cu zambetul pe buze.

Solicitati solutia inchiriere copiator si veti obtine oferta pe care o cautati !