Închiriere copiatoare

In cadrul solutiilor pe care le oferim posibilitatea inchirierii de copiatoare si multifunctionale este cea mai potrivita pentru a putea beneficia de copii si printuri care sa satisfaca necesarul cantitativ si calitativ al biroului Dumneavoastra la un pret foarte bun.

In cadrul acestei solutii oferite copiatoarele multifunctionale sunt dimensionate functie de necesarul Dumneavoastra de copiere si sunt inlocuite daca acest volum se modifica, fara costuri suplimentare, optimizand astfel activitatea Dumneavoastra de birou.

O sa reusim impreuna sa gasim solutia cea mai buna cu multiple avantaje client astfel: fara cost de achizitie, adaptarea aparatelor oricand functie de necesitati, predictibilitate a costurilor, timpi de reparatie si intretinere redusi, calitate fara repros.

Pentru a adapta o oferta de inchiriere a echipamentelor necesare biroului Dumneavoastra, va rugam sa ne trimiteti un mesaj cu necesarul estimat de copiere/printare alb/negru si color format A4 pentru o luna calendaristica.

Echipa noastra este formata din specialisti cu o bogata experienta in activitate reprezentata de peste 20 ani in vanzarea si prestarea de servicii in domeniul copiatoarelor si a multifunctionalelor.

Alegeti inchiriere copiator si de restul ne ocupam noi !