Copiatoare multifuncţionale color Konica Minolta

Solutiile de printare color oferite prin intermediul copiatoarelor multifunctionale color de la Konica Minolta prezentate mai jos va ofera surpriza unor calitati, fiabilitati si cost redus pe print pe care cu siguranta o sa doriti sa o experimentati.

Avantajele pe care le ofera se intregesc prin conditii financiare deosebite pe care le puteti accesa atunci cand va hotarati sa achizitionati o astfel de solutie. Veti obtine culoarea necesara afacerii Dumneavoastra la o calitate si un pret care sa va incante. Sunt cele mai bune solutii de printare digitala color existente pe piata in present pe care va invitam sa le incercati pentru a va convinge.

Solutia de inchireiere copiator este cea mai potrivita in cazul in care sunteti pusi in fata luarii unei decizii de a achizitiona un echipament de ultima tehnologie si va lipsesc fondurile necesare. Va finantam noi iar Dumneavoastra platiti pretul pe print pe care-l vom stabili impreuna functie de volumul Dumneavoastra de printuri efectuate lunar.